Slovinsko - zájezdy - recenze

Histrion

👍 84 %
89 hodnocení
Slovinsko - zájezdy - recenze

Portorož | Slovinsko
autobus
🍽️ snídaně
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
8. července - 17. července 2022

19 120 Kč

Zobrazit detail ►

Vybavení:

    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • Vnitřní bazén
    • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma
    • Lehátka a slunečníky na pláži zdarma
    • TV
    • Minibar
    • Dětské hřiště
    • Dětský bazén
    • Surfování
    • Potápěčské centrum
    • Tobogány
    • Silnice kolem hotelu
    • Klidná lokalita
    • Bezbariérový přístup
    • Hotelová restaurace
    • Kavárna
    • Nonstop recepce
    • Půjčovna kol

Vzdálenost:

přímo u pláže u moře   od centra města: 1,5 km

Recenze:

Výborné ubytování i služby můžu jen doporučit. Celkově na 100% doporučuji.

Popis:

Dovolená v Histrion - Slovinsko - zájezdy - recenze v termínu od 08.07.2022 do 17.07.2022.

Hotel Convent

Hotel Convent - Slovinsko - zájezdy - recenze

Kranjska Gora | Slovinsko
autobus
🍽️ snídaně
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
12. srpna - 21. srpna 2022

17 280 Kč

Zobrazit detail ►

Recenze:

Splnilo to naše očekávání

Popis:

Dovolená v Hotel Convent - Slovinsko - zájezdy - recenze v termínu od 12.08.2022 do 21.08.2022.

Hotel Convent

Hotel Convent - Slovinsko - zájezdy - recenze

Kranjska Gora | Slovinsko
autobus
🍽️ snídaně
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
15. července - 24. července 2022

17 280 Kč

Zobrazit detail ►

Recenze:

Splnilo to naše očekávání

Popis:

Dovolená v Hotel Convent - Slovinsko - zájezdy - recenze v termínu od 15.07.2022 do 24.07.2022.

Jezero Bled a soutěska Vintgar

Jezero Bled a soutěska Vintgar - Slovinsko - zájezdy - recenze

    Bled | Slovinsko | zájezdy
    autobus
    🍽️ bez stravy
    📅 3 dny (2 noci) dovolené s recenzí
    25. září - 27. září 2022

    2 290 Kč

    Zobrazit detail ►

    Popis:

    Dovolená v Jezero Bled a soutěska Vintgar - Slovinsko - zájezdy - recenze v termínu od 25.09.2022 do 27.09.2022.

    Zobrazeno 1-4 z celkem 4

    Top nabídky

    Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 4 termínů odpovídající vašemu výběru dovolené. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

    Slovinsko - zájezdy - recenze - nejlepší recenze

    Slovinsko - zájezdy - recenze - nejlepší recenze

    Nejlepší recenze 84 % má ze 50 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 4hvězdičkový Histrion. Recenze je udělená na základě 89 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je pátek 8. července 2022 a den příjezdu/příletu je neděle 17. července 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 19 120 Kč. Pobyt je se stravou formou snídaně v délce 10 dní, 9 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Slovinsko a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze pro příjemné cestování bez stresu dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Portorož, kde se ubytování Histrion nachází se dostanete autobusem. Užijte si nádhernou letní dovolenou Last Minute ve Slovinsku v létě o prázdninách s nejlepší recenzí v rezortu Portorož podle referencí od 89 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 84 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

    Nejlevnější Slovinsko - zájezdy - recenze

    Nejlevnější Slovinsko - zájezdy - recenze

    Nejlevnější dovolenou Slovinsko - zájezdy - recenze pořídíte v ubytování Jezero Bled a soutěska Vintgar. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v neděli 25. září 2022 a příjezdem/příletem v úterý 27. září 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 2 290 Kč. Rekreace v resortu Bled je v délce 3 dní - 2 nocí je a bez stravy. Tato výhodná podzimní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci ve Slovinsku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Jezero Bled a soutěska Vintgar v souvislosti s koronavirem. K rezervaci si můžete pro klidný pocit z cestování dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Jezero Bled a soutěska Vintgar je situován v letovisku Bled. Doprava do letoviska Bled je v rámci této nabídky autobusem. Využijte nejlevnější First Minute ve Slovinsku na podzim.

    Luxusní Slovinsko - zájezdy - recenze

    Slovinsko - zájezdy - recenze - nejlepší recenze

    Chcete zažít jedinečnou dovolenou ve Slovinsku? Zkuste přepychový luxusní 3hvězdičkový Hotel Convent v letovisku Kranjska Gora. Termín odjezdu/odletu je v pátek 12. srpna 2022 a datum příjezdu/příletu je v neděli 21. srpna 2022. Pobyt je v délce 10 dní - 9 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 17 280 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci ve Slovinsku a o podmínkách dovolené v Hotel Convent v souvislosti s Covidem. Pro bezpečné cestování si lze k online rezervaci zakoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Kranjska Gora, kde se ubytování Hotel Convent nachází, se dostanete autobusem. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné letní dovolené ve Slovinsku.

    Jaké jsou možnosti dovolené ve Slovinsku?

    Dovolená a Last Minute

    Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Slovinska vyberte úvodní stránku v Dovolenaslovinsko.cz - dovolená Slovinsko a Last Minute zájezdy 2022 a 2023. Vaší dovolenou: Slovinsko - zájezdy - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Termín od: vyplňte datum nejbližšího odjezdu nebo odletu do Slovinska. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu z dovolené.
    Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny volné zájezdy a pobyty ve Slovinsku 2022 a 2023, odpovídající vašemu výběru.

    Doprava

    Jaké jsou možnosti cestování a jak se nejlépe dostat do Slovinska? Pro pobyty ve Slovinsku lze využít tyto oblíbené způsoby dopravy: autobusem.
    Dopravu vybírejte zaškrtnutím jedné nebo více možností ve vyhledávacím formuláři. Čím více možností vyberete, tím více volných termínů se vám zobrazí. Mezi základní možnosti patří vlastní doprava a doprava letecky. Dovolenou ve Slovinsku letecky 2022/2023 lze konkrétněji vybrat zaškrtnutím příslušného místa odletu. Obecně jsou dostupná tuzemská letiště Brno, Praha, Pardubice, Ostrava a Karlovy Vary. Z Východních Čech se dají využít slovenská letiště Bratislava, Košice, Poprad a Sliač, v Západních Čechách zase německá letiště Drážďany a Mnichov. V Severních Čechách se nabízí využít polská letiště Katovice, Krakov a Warszawa, v Jižních Čechách zase rakouské letiště ve Vídni, případně maďarské v Budapešti.

    Strava

    Neomezujte ale zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chcete li například ubytování ve Slovinsku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive, případně Ultra All Inclusive.
    Dobře také zvažte, jestli se vyplatí si na dovolenou ve Slovinsku připlatit za lepší stravu, například formou Light All Inclusive, All Inclusive nebo Ultra All Inclusive. Pokud zvolíte pobyt bez stravy, bude jídlo nutné dokupovat přímo ve Slovinsku a cena dovolené se tím nakonec může značně prodražit. Kvalitu stravy v konkrétním ubytovacím zařízení si lze dopředu ověřit pomocí recenzí ostatních cestovatelů.

    Termín

    Volný termín jednoduše zvolíte v sekci First Minute, Last Minute nebo dovolené 2022, případně dovolené 2023. Rekreaci však nejlépe (nejpřesněji) vyberete pomocí vyhledávacího formuláře. Snažte se pokud možno nevolit termíny odjezdu nebo odletu a návratu nebo příletu z rekreace ve Slovinsku příliš blízko u sebe, neboť se pak výrazně snižuje počet dostupných termínů a ubytovacích zařízení. Termín můžete upřesnit zvolením měsíce v příslušném ročním období. Vyberte si ve Slovinsku svou jarní dovolenou o Velikonocích v březnu, v dubnu, v květnu, letní dovolenou a prázdniny v červnu, v červenci, v srpnu, podzimní pobyty v září, v říjnu, v listopadu, nebo zimní rekreaci o Vánocích nebo Silvestra ve Slovinsku v prosinci, v lednu nebo v únoru. Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Bulharska? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení v Bulharsku na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Bulharsko v měsících červen, červenec a srpen - Bulharsko v létě. Vychutnejte si relax na podzim v Bulharsku v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.

    Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Slovinska? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení ve Slovinsku na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Slovinsko v měsících červen, červenec a srpen - Slovinsko v létě. Vychutnejte si relax na podzim ve Slovinsku v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.
    Nemáte ještě konkrétní představu kdy chcete do Slovinska jet? Svou rekreaci si můžete vybrat z Last Minute a Super Last Minute pobytů v současném roce 2022 nebo si naplánovat cestu jako First Minute v příštím roce 2023.


    Alternativní dovolená

    Nevybrali jste si v Dovolenaslovinsko.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou ve Slovinsku můžete vyzkoušet například také web Last Minute Slovinsko. Zajímají vás možnosti rekreace zájezdy v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou zájezdy jako Maroko zájezdy - recenze, Mauricius zájezdy - recenze nebo například Německo zájezdy - recenze či Omán zájezdy - recenze.

    Výběr lokality

    Svůj pobyt ve Slovinsku můžete vybrat z následujících 6 letovisek / rezortů:

    Web Dovolenaslovinsko.cz nevyužívá cookies.
    Prohledáváme zájezdy od: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
    Kontakt a reklama
    Copyright © 2022. Dovolenaslovinsko.cz - porovnání cen zájezdů do Slovinska.