Portorož v zimě - recenze - Slovinsko

Neptun

👍 90 %
10 hodnocení
Neptun - Portorož v zimě - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 6 dní (5 nocí) dovolené s recenzí
14. prosince - 19. prosince 2021

10 090 Kč

Zobrazit nabídku ►

Grand Hotel Bernardin

👍 90 %
21 hodnocení
Grand Hotel Bernardin - Portorož v zimě - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
18. prosince - 21. prosince 2021

7 434 Kč

Zobrazit nabídku ►

Neptun

👍 90 %
10 hodnocení
Neptun - Portorož v zimě - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
12. prosince - 21. prosince 2021

18 162 Kč

Zobrazit nabídku ►

Neptun

👍 90 %
10 hodnocení
Neptun - Portorož v zimě - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
21. prosince - 31. prosince 2021

23 674 Kč

Zobrazit nabídku ►

Neptun

👍 90 %
10 hodnocení
Neptun - Portorož v zimě - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
19. prosince - 29. prosince 2021

22 025 Kč

Zobrazit nabídku ►

Neptun

👍 90 %
10 hodnocení
Neptun - Portorož v zimě - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 6 dní (5 nocí) dovolené s recenzí
1. prosince - 6. prosince 2021

10 090 Kč

Zobrazit nabídku ►

Neptun

👍 90 %
10 hodnocení
Neptun - Portorož v zimě - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
23. prosince - 1. ledna 2022

22 936 Kč

Zobrazit nabídku ►

Neptun

👍 90 %
10 hodnocení
Neptun - Portorož v zimě - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
15. prosince - 26. prosince 2021

22 936 Kč

Zobrazit nabídku ►

Grand Hotel Bernardin

👍 90 %
21 hodnocení
Grand Hotel Bernardin - Portorož v zimě - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
28. prosince - 1. ledna 2022

12 916 Kč

Zobrazit nabídku ►

Neptun

👍 90 %
10 hodnocení
Neptun - Portorož v zimě - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
18. prosince - 1. ledna 2022

32 945 Kč  31 298 Kč

Zobrazit nabídku ►

Zobrazeno 1-10 z celkem 244

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Portorož v zimě - recenze - Slovinsko - nejlepší recenze

Portorož v zimě - recenze - Slovinsko - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 90 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 4hvězdičkový Neptun. Recenze je udělená na základě 10 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je úterý 14. prosince 2021 a den příjezdu/příletu je neděle 19. prosince 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 10 090 Kč. Pobyt je se stravou formou polopenze v délce 6 dní, 5 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Portorož a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Portorož, kde se ubytování Neptun nachází se dostanete vlastním autem. Užijte si nádhernou zimní dovolenou First Minute ve Slovinsku v zimě s nejlepší recenzí v rezortu Portorož podle referencí od 10 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 90 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Portorož v zimě - recenze - Slovinsko

Nejlevnější Portorož v zimě - recenze - Slovinsko

Nejlevnější dovolenou Portorož v zimě - recenze - Slovinsko pořídíte v 4hvězdičkovém ubytování Salinera. Svou rekreaci s odjezdem/odletem ve čtvrtek 2. prosince 2021 a příjezdem/příletem v sobotu 4. prosince 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 1 248 Kč. Rekreace v resortu Portorož je v délce 3 dní - 2 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná zimní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci ve Slovinsku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Salinera v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. V ceně pobytu je zahrnuta sleva 34 % z původní prodejní ceny 1 891 Kč. Salinera je situován v letovisku Portorož. Doprava do letoviska v lokalitě Portorož je v rámci této nabídky vlastním autem. Využijte nejlevnější First Minute ve Slovinsku v zimě s průměrnou recenzí 84 % dle 33 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Portorož v zimě - recenze - Slovinsko

Portorož v zimě - recenze - Slovinsko - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou ve Slovinsku? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Grand Hotel Bernardin v letovisku Portorož. Termín odjezdu/odletu je v sobotu 18. prosince 2021 a datum příjezdu/příletu je v úterý 21. prosince 2021. Pobyt je v délce 4 dny - 3 noci s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 7 434 Kč se stravou formou polopenze. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci ve Slovinsku a o podmínkách dovolené v Grand Hotel Bernardin v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Portorož, kde se ubytování Grand Hotel Bernardin nachází, se dostanete vlastním autem. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné zimní dovolené First Minute ve Slovinsku. Průměrná recenze Grand Hotel Bernardin je 90 % podle referencí od 21 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Portorož v zimě - recenze - Slovinsko - recenze

Riviera - Nová Role - Západní Čechy

Slušnévíce recenzí

Apollo - Lido di Jesolo

Vyborne ubytovanie priamo na plazi a vyhlad na morevíce recenzí

Apollo - Rimini

hotel hezký,čistý,strava dobrá,bazén velký,čistý s dostatkem lehátekvíce recenzí

Grand Hotel Bernardin - Portorož

Kdybych se měla vydat do Slovinska k moři znovu, určitě bych zvolila ten samý hotel, lepší v tomto místě prostě nenajdete. Doporučujeme však vyhnout se termínu od 26. do 29. 7., kdy se na hotelu koná Salsa Festival. Bohužel jsme strávili dvě bezesné noci, kdy nám na pokoji duněla hudba až do půl 5 ráno, poté celé odpoledne na pláži. Od té doby je pro nás pojem salsa noční můrou.více recenzí

Histrion - Portorož

Výborné ubytování i služby můžu jen doporučit. Celkově na 100% doporučuji.více recenzí

Apollo - Apartmány Apollo - Kréta

Dovolená splnila naše očekávání.více recenzí

Villa Barka Apartmanok - Portorož

Byli jsme podruhé, vše blízko, naprostá spokojenost.více recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené v letovisku Portorož ve Slovinsku?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Slovinska vyberte úvodní stránku v Dovolenaslovinsko.cz - dovolená Slovinsko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt ve Slovinsku můžete vybrat z následujících 6 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Dovolenaslovinsko.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v letovisku Portorož můžete vyzkoušet například také stránky Last Minute Portorož. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Malta, pobyty Mauricius nebo například zájezdy Omán či Last Minute Portugalsko.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Portorož v zimě - recenze - Slovinsko můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování ve Slovinsku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Dovolenaslovinsko.cz - porovnání cen zájezdů do Slovinska. Web Dovolenaslovinsko.cz využívá cookies.