Portorož v říjnu - recenze - Slovinsko

Riviera

👍 90 %
12 hodnocení
Riviera - Portorož v říjnu - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
16. října - 19. října 2021

6 255 Kč

Zobrazit nabídku ►

Riviera

👍 90 %
12 hodnocení
Riviera - Portorož v říjnu - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
8. října - 12. října 2021

7 620 Kč

Zobrazit nabídku ►

Riviera

👍 90 %
12 hodnocení
Riviera - Portorož v říjnu - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
9. října - 16. října 2021

16 930 Kč

Zobrazit nabídku ►

Riviera

👍 90 %
12 hodnocení
Riviera - Portorož v říjnu - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
27. října - 31. října 2021

8 340 Kč

Zobrazit nabídku ►

Neptun

👍 90 %
10 hodnocení
Neptun - Portorož v říjnu - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
3. října - 17. října 2021

35 147 Kč

Zobrazit nabídku ►

Grand Hotel Bernardin

👍 90 %
21 hodnocení
Grand Hotel Bernardin - Portorož v říjnu - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
22. října - 25. října 2021

7 434 Kč

Zobrazit nabídku ►

Neptun

👍 90 %
10 hodnocení
Neptun - Portorož v říjnu - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 14 dní (13 nocí) dovolené s recenzí
28. října - 10. listopadu 2021

27 710 Kč

Zobrazit nabídku ►

Grand Hotel Bernardin

👍 90 %
21 hodnocení
Grand Hotel Bernardin - Portorož v říjnu - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
27. října - 5. listopadu 2021

22 302 Kč

Zobrazit nabídku ►

Grand Hotel Bernardin

👍 90 %
21 hodnocení
Grand Hotel Bernardin - Portorož v říjnu - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 14 dní (13 nocí) dovolené s recenzí
19. října - 1. listopadu 2021

32 214 Kč

Zobrazit nabídku ►

Neptun

👍 90 %
10 hodnocení
Neptun - Portorož v říjnu - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
9. října - 18. října 2021

21 730 Kč

Zobrazit nabídku ►

Zobrazeno 1-10 z celkem 340

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Portorož v říjnu - recenze - Slovinsko - nejlepší recenze

Portorož v říjnu - recenze - Slovinsko - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 90 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 4hvězdičkový Riviera. Recenze je udělená na základě 12 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je sobota 16. října 2021 a den příjezdu/příletu je úterý 19. října 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 6 255 Kč. Pobyt je se stravou formou polopenze v délce 4 dní, 3 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Portorož a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Portorož, kde se ubytování Riviera nachází se dostanete vlastním autem. Užijte si nádhernou podzimní dovolenou First Minute ve Slovinsku na podzim s nejlepší recenzí v rezortu Portorož podle referencí od 12 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 90 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Portorož v říjnu - recenze - Slovinsko

Nejlevnější Portorož v říjnu - recenze - Slovinsko

Nejlevnější dovolenou Portorož v říjnu - recenze - Slovinsko pořídíte v 3hvězdičkovém ubytování Villa Barka Apartmanok. Svou rekreaci s odjezdem/odletem ve středu 13. října 2021 a příjezdem/příletem v pondělí 18. října 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 2 970 Kč. Rekreace v resortu Portorož je v délce 6 dní - 5 nocí je a bez stravy. Tato výhodná podzimní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci ve Slovinsku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Villa Barka Apartmanok v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Villa Barka Apartmanok je situován v letovisku Portorož. Doprava do letoviska Portorož je v rámci této nabídky vlastním autem. Využijte nejlevnější First Minute ve Slovinsku na podzim s průměrnou recenzí 86 % dle 12 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Portorož v říjnu - recenze - Slovinsko

Portorož v říjnu - recenze - Slovinsko - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou ve Slovinsku? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Grand Hotel Bernardin v letovisku Portorož. Termín odjezdu/odletu je v pátek 22. října 2021 a datum příjezdu/příletu je v pondělí 25. října 2021. Pobyt je v délce 4 dny - 3 noci s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 7 434 Kč se stravou formou polopenze. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci ve Slovinsku a o podmínkách dovolené v Grand Hotel Bernardin v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Portorož, kde se ubytování Grand Hotel Bernardin nachází, se dostanete vlastním autem. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné podzimní dovolené First Minute ve Slovinsku. Průměrná recenze Grand Hotel Bernardin je 90 % podle referencí od 21 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Portorož v říjnu - recenze - Slovinsko - recenze

Riviera - Nová Role - Západní Čechy

Slušnévíce recenzí

Grand Hotel Bernardin - Portorož

Kdybych se měla vydat do Slovinska k moři znovu, určitě bych zvolila ten samý hotel, lepší v tomto místě prostě nenajdete. Doporučujeme však vyhnout se termínu od 26. do 29. 7., kdy se na hotelu koná Salsa Festival. Bohužel jsme strávili dvě bezesné noci, kdy nám na pokoji duněla hudba až do půl 5 ráno, poté celé odpoledne na pláži. Od té doby je pro nás pojem salsa noční můrou.více recenzí

Villa Barka Apartmanok - Portorož

Byli jsme podruhé, vše blízko, naprostá spokojenost.více recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené v letovisku Portorož ve Slovinsku?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Slovinska vyberte úvodní stránku v Dovolenaslovinsko.cz - dovolená Slovinsko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt ve Slovinsku můžete vybrat z následujících 6 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Dovolenaslovinsko.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v letovisku Portorož můžete vyzkoušet například také stránky Dovolená Portorož. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Omán, pobyty Portugalsko 2021 nebo například zájezdy Rumunsko 2021 či Last Minute Slovensko.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Portorož v říjnu - recenze - Slovinsko můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování ve Slovinsku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Dovolenaslovinsko.cz - porovnání cen zájezdů do Slovinska. Web Dovolenaslovinsko.cz využívá cookies.