Portorož - recenze - Slovinsko

Neptun

👍 90 %
10 hodnocení
Neptun - Portorož - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
1. října - 15. října 2021

35 641 Kč

Zobrazit nabídku ►

Grand Hotel Bernardin

👍 90 %
21 hodnocení
Grand Hotel Bernardin - Portorož - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
15. listopadu - 19. listopadu 2021

9 950 Kč

Zobrazit nabídku ►

Grand Hotel Bernardin

👍 90 %
21 hodnocení
Grand Hotel Bernardin - Portorož - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 3 dny (2 noci) dovolené s recenzí
21. prosince - 23. prosince 2021

4 956 Kč

Zobrazit nabídku ►

Riviera

👍 90 %
12 hodnocení
Riviera - Portorož - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 6 dní (5 nocí) dovolené s recenzí
18. září - 23. září 2021

9 875 Kč

Zobrazit nabídku ►

Grand Hotel Bernardin

👍 90 %
21 hodnocení
Grand Hotel Bernardin - Portorož - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 3 dny (2 noci) dovolené s recenzí
15. listopadu - 17. listopadu 2021

5 070 Kč

Zobrazit nabídku ►

Neptun

👍 90 %
10 hodnocení
Neptun - Portorož - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 14 dní (13 nocí) dovolené s recenzí
26. září - 9. října 2021

34 242 Kč

Zobrazit nabídku ►

Grand Hotel Bernardin

👍 90 %
21 hodnocení
Grand Hotel Bernardin - Portorož - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
8. listopadu - 22. listopadu 2021

34 692 Kč

Zobrazit nabídku ►

Riviera

👍 90 %
12 hodnocení
Riviera - Portorož - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
25. června - 9. července 2021

35 070 Kč

Zobrazit nabídku ►

Riviera

👍 90 %
12 hodnocení
Riviera - Portorož - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
9. července - 13. července 2021

11 788 Kč  10 020 Kč

Zobrazit nabídku ►

Riviera

👍 90 %
12 hodnocení
Riviera - Portorož - recenze - Slovinsko

Portorož | Slovinsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 7 dní (6 nocí) dovolené s recenzí
20. října - 26. října 2021

12 510 Kč

Zobrazit nabídku ►

Zobrazeno 1-10 z celkem 1189

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Portorož - recenze - Slovinsko - nejlepší recenze

Portorož - recenze - Slovinsko - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 90 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 4hvězdičkový Neptun. Recenze je udělená na základě 10 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu na tuto dvoutýdenní dovolenou je pátek 1. října 2021 a den příjezdu/příletu je pátek 15. října 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 35 641 Kč. Pobyt je se stravou formou polopenze v délce 15 dní, 14 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Portorož a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Portorož, kde se ubytování Neptun nachází se dostanete vlastním autem. Užijte si nádhernou podzimní dovolenou First Minute ve Slovinsku na podzim s nejlepší recenzí v rezortu Portorož podle referencí od 10 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 90 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Portorož - recenze - Slovinsko

Nejlevnější Portorož - recenze - Slovinsko

Nejlevnější dovolenou Portorož - recenze - Slovinsko pořídíte v 5hvězdičkovém ubytování Grand Hotel Bernardin. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v úterý 21. prosince 2021 a příjezdem/příletem ve čtvrtek 23. prosince 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 4 956 Kč. Rekreace v resortu Portorož je v délce 3 dní - 2 nocí je a se stravou formou polopenze. Tato výhodná zimní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci ve Slovinsku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Grand Hotel Bernardin v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Grand Hotel Bernardin je situován v letovisku Portorož. Doprava do letoviska Portorož je v rámci této nabídky vlastním autem. Využijte nejlevnější First Minute ve Slovinsku v zimě s průměrnou recenzí 90 % dle 21 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Portorož - recenze - Slovinsko

Portorož - recenze - Slovinsko - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou ve Slovinsku? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Grand Hotel Bernardin v letovisku Portorož. Termín odjezdu/odletu je v pondělí 15. listopadu 2021 a datum příjezdu/příletu je v pátek 19. listopadu 2021. Pobyt je v délce 5 dní - 4 noci s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 9 950 Kč se stravou formou polopenze. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci ve Slovinsku a o podmínkách dovolené v Grand Hotel Bernardin v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Portorož, kde se ubytování Grand Hotel Bernardin nachází, se dostanete vlastním autem. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné podzimní dovolené First Minute ve Slovinsku. Průměrná recenze Grand Hotel Bernardin je 90 % podle referencí od 21 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Portorož - recenze - Slovinsko - recenze

Riviera - Nová Role - Západní Čechy

Slušnévíce recenzí

Grand Hotel Bernardin - Portorož

Kdybych se měla vydat do Slovinska k moři znovu, určitě bych zvolila ten samý hotel, lepší v tomto místě prostě nenajdete. Doporučujeme však vyhnout se termínu od 26. do 29. 7., kdy se na hotelu koná Salsa Festival. Bohužel jsme strávili dvě bezesné noci, kdy nám na pokoji duněla hudba až do půl 5 ráno, poté celé odpoledne na pláži. Od té doby je pro nás pojem salsa noční můrou.více recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené v letovisku Portorož ve Slovinsku?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Slovinska vyberte úvodní stránku v Dovolenaslovinsko.cz - dovolená Slovinsko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt ve Slovinsku můžete vybrat z následujících 6 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Dovolenaslovinsko.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v letovisku Portorož můžete vyzkoušet například také stránky Dovolená Portorož. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Turecko, pobyty Zanzibar 2021 nebo například zájezdy Bali 2021 či Last Minute Černá Hora.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Portorož - recenze - Slovinsko můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování ve Slovinsku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Dovolenaslovinsko.cz - porovnání cen zájezdů do Slovinska. Web Dovolenaslovinsko.cz využívá cookies.